Keresés

A "Két Molnár" Kereskedelmi Kft. 1994-ban alapult, azonban üzletünk 1981-óta foglalkozik irodaszer értékesítéssel.

 

Alapítói olyan szakemberek, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek és az irodaellátás területén elsajátították mindazon ismereteket, amelyek szükségesek a színvonalas vevő igények teljes körű ellátásához.

 

Célunk Vevőink teljes körű kiszolgálása a költségtakarékosság messzemenő figyelembevételével.

Költségeink minimalizálásával és a beszállítóink megfelelő kiválasztásával el tudtuk érni, hogy áraink a piaci árakhoz képest kedvezőek legyenek, ugyanakkor a szolgáltatásainkat 100 százalékig Vevőink igényeihez tudjuk alakítani, nagy hangsúlyt fektetve a személyes kapcsolattartásra.

 

Vevőink minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében cégünk nem kizárólag irodaszereket, irodai papírárut és számítástechnikai kiegészítőket forgalmaz, hanem az irodákban széles körűen fogyasztott élelmiszeripari termékeket (édesség és snack termékek, kávé, üdítőitalok, stb.) is, valamint közreműködünk egyedi termékek (céges levélpapírok, naptárak, nyomtatványok, ajándéktárgyak, stb.) beszerzésében, továbbá jó minőségű irodai – személyi higiéniai anyagok szállítását is vállaljuk.

 

Az általunk forgalmazott, kiváló minőségű termékek illetve magas színvonalú szolgáltatásaink révén valamennyi Vevőnkkel tartós és kölcsönös, hosszú távú előnyöket biztosító kapcsolatok kiépítésére törekszünk. Kutatjuk a piacra kerülő, innovatív megoldásokat tartalmazó, az irodai munkát könnyítő, annak hatásfokát javító termékeket, s az így szerzett piaci előnyöket továbbadjuk partnereink, a felhasználók részére.

 

Szolgáltatásaink:

- Vevői igényeknek megfelelő szortiment szállítása

- Házhozszállítás

- Átutalásos fizetés

- Szállítóleveles szállítás

- Egyedi termékek beszerzése

- Személyes tanácsadás

 

Termékválaszték :

Jelenleg közel 30 ezer termékből valósítjuk meg vevőink kiszolgálását.

Folyamatos akciókkal igyekszünk Vevőink számára kedvezőbbé tenni beszerzéseiket, folyamatosan úgy válogatva ki az akciós termékeket, hogy azok az ún. mindennapi termékek közé tartozzanak.

Reméljük, hogy árainkat versenyképesnek, egyéb kondícióinkat, illetve szolgáltatásainkat pedig vonzónak találják, s így lehetőségünk lesz a mindennapi munka során is, nap mint nap igazolni választásuk helyességét.

 

Tisztelettel:

"Két Molnár" Kereskedelmi Kft.

 

Kosaram

Papír akciós áron!

On-line bélyegző rendelés

Minden ami logozható

Facebook.com/Molnár Papír

Termékek